Höstens träning på Stockby

Vår populära barmarksträning är nu igång fram till jul eller varaktig snö.

Vi fortsätter att träna på onsdagar vid Stockby motionsgård kl. 18.30 – 19.30, gäller för alla i Freeskiers dvs barn, ungdomar och föräldrar. Samling uppe vid motionsgården.

Nyheter och utveckling:

Vår barmarksträning är ett utmärkt sätt att komma komma i form inför vintern, både vad gäller kondition och styrka.

Vi utvecklar träningen så att den bättre passar allas behov.

I höst kommer vi också att ha en föräldragrupp. Ni föräldrar som har lust att träna med oss när era barn är på träning får vara med i vuxengruppen.

Flera grupper:

Vi kommer att ha flera grupper i höst men med gemensam uppvärmning och gemensamt avslut för alla. Det är trevligt och kul att alla umgås och träna ihop en stund. Sen genomför grupperna sin träning gruppvis.

Gruppindelning:

Snabba gruppen vänder sig till de ungdomar (inte barngrupperna) som verkligen vill träna proffsigt med högt tempo.

Mellan gruppen vänder sig till alla andra, framför allt de äldre barnen och ungdomar.

Barngruppen vänder sig framför allt till de yngre barnen. Grupperna är flytande och tränarna kommer se till att rätt barn är med i rätt grupp för att säkerställa att alla får träning  utifrån sina förutsättningar.

Nyhet, Vuxengruppen vänder sig till alla föräldrar i Freeskiers som har barn som är med på barmarks- och höstträningen. Träningen i vuxengruppen kommer att genomföras på ett sådant sätt så att alla kan vara med utifrån sin egen ambition och träningsnivå. När ni ändå lämnar och hämtar era barn får ni en möjlighet till organiserad träning.

Träningsform:

Träningen består av löpning och övningar som genomförs i skogen och utmed banan under löppasset, fokus på kondition och benstyrka. Träningen genomförs gruppvis där gruppen håller ihop och tränar under ett 60 minuters pass.

Välkomna!!

Comments are closed.