Integritetspolicy Lidingö Freeskiers

För oss på Lidingö Freeskiers är självklart att skydda din personliga integritet och dina personuppgifter, vill att du ska känna dig trygg när du besöker samt använder vår webbplats. Denna policy beskriver hur vi på Lidingö Freeskiers samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter. För att ge dig en bättre insyn i hanteringen av dina personuppgifter har vi uppdaterat denna Integritetspolicy. Genom att besöka www.lidingofreeskiers.se accepterar du vår integritetspolicy.

Vilken information samlar ni in om mig?

 Information du delgivit oss:

Vi mottar och sparar information du skriver in på vår webbplats eller som du på annat sätt förser oss med. Du kan välja att inte förse oss med viss information, men då kan det hända att du inte kan ta del av alla funktioner och tjänster vi levererar. Vi använder informationen som du förser oss med för sådana syften som att svara på dina förfrågningar, förbättra vår webbproduktion, och kommunicera med dig. Informationen du ger oss inkluderar:

  • email
  • namn
  • kontaktuppgifter
  • ditt barns personnummer
  • datum då ditt barn närvarar på våra träningar

Automatiskt insamlad information:

Vi mottar och sparar viss sorts information när du besöker vår webbplats. Till exempel, som många webbplatser, använder vi ibland ”kakor”/”cookies”, och vi erhåller viss typ av information då din webbläsare kommunicerar med vår webbplats.

Hur kommer vi att använda dini nformation?

Vi behöver veta en del om dig för att kunna förse dig med informationsutskick och betalningsinformation samt för att administrera ditt barns träning med oss. Ditt barns personnummer behövs för att kontroller medlemskap i Friluftsfrämjandet och för vår ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK).

Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Hur länge kommer Lidingö Freeskiers ha min information?

Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver hålla en del av din information så länge du och ditt barn är medlem i Lidingö Freeskiers, därefter så kommer den raderas.

Information som vi använder för informationsutskick eller marknadsföring kommer behållas fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera från den.

Med vilka delar vi din information med?

Vi respekterar din integritet och värdesätter ditt besök hos oss. Inte vid något tillfälle ger vi ut personuppgifter som kan kopplas till en individ, t.ex. mailuppgifter, telefonnummer, personnummer etc.

Vi har rutiner på plats för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras tryggt och säkert, i enlighet med gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss via e-post.

Vad är mina rättigheter?

Rätt till information: Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.
Rätt till rättelse: Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.
Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.
Dataportabilitet: Du kan be oss att flytta dina personuppgifter från vår IT miljö till någon annan, antingen ett annat företag eller till dig. Detta gäller inte uppgifter som lagen kräver att vi behåller
Ta tillbaka samtycke: Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst. Antingen genom att avprenumerera från meddelandet eller kontakta oss via e-post.
Klagomål: Du kan lämna ett klagomål till datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.

Hur kan jag använda mina rättigheter?

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss via e-post som finns längst ned i denna policy. Om du vill lämna ett klagomål till Datainspektionen så behöver du kontakta dem.

Uppdateringar till denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast den 16 maj 2018.

Hur kan du kontakta oss?

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress:
admin@lidingofreeskiers.se

Comments are closed.