Event och resor

Kick Off

För att dra igång säsongen kör vi Kick Off efter sommarlovet. Alla Freeskiers medlemmar är välkomna till en avslappnad eftermiddag på Bosön med coola aktiviteter, skönt häng, musik, och chansen att träffa alla tränare.

Vi ordnar:

  • Slip ’n Fly
  • Summerpark rails och riktig snö!
  • Hoppborg för de yngsta
  • Saft och kaffe, Korv med bröd, Godis
  • DJ Faber ser till att stämning är på topp

Detta event möjliggörs av Vattenhopp – Sveriges första och största vattenhopp. Hoppen vid Bosön byggdes som huvudanläggning åt freestylelandslaget 1986 och fungerar än idag som bas för några av världens bästa skidåkare.

Big Air Session

Under Big Air Session samlas alla – medlemmar, föräldrar och tränare – för en skön kväll i backen. Våra fantastiska tränare kör clinics på rails och hopp. Airbagen är självklart uppblåst, så alla kommer kunna pröva sina vingar. Grillarna är tända och Freeskiers med sponsorer bjuder på hamburgare, dryck och snacks. Alla sponsorer är närvarande och det finns specialerbjudanden!

På stora scenen underhåller DJ Fab med sköna toner och ser till att stämningen är på topp.

Tillsammans med våra medlemmar, föräldrar och alla våra fina sponsorer och samarbetspartners skapas en magisk kväll.

Beach Pool Party

Vi avslutar säsongen i stil med ett beach pool party! Klädd i tema beach surfar alla i backen med sina kompisar och Freeskiers-tränarna. Det bjuds på saft, kakor, godis och självklart skönt häng i backen med musik!

Family & Friends-resor

Freeskiers Rommeresor är väldigt uppskattade. Hela Freeskiers åker till Romme för en härlig heldag med mycket skidåkning. Föräldrar och vänner är också välkomna. Gemensam skidåkning med instruktör finns förmiddag och eftermiddag för både barn, ungdomar och vuxna. Håll utkik på hemsidan för datum!