Oldies & Goldies

En skidklubb för oss vuxna

Nu startar vi Skidklubben Freeskiers Oldies & Goldies. Eftersom vi redan har Sveriges största ungdomsdrivna skidklubb, så vill vi nu erbjuda ett skönt skidsammanhang även för oss som är lite äldre än ungdomarna.

Detta innebär mer och mindre organiserad skidåkning i Ekholmsnäsbacken, clinics och workshops samt sköna resor till destinationer vi gillar.

 

O & G träning i Ekholmsnäsbacken

Träningen kommer att vara upplagde som övrig Freeskiers åkning. Vi kommer under säsongen att träna och utveckla oss i alla former av skidåkning.

Det blir generell åkträning för alla former av åkning, carving teknik med inlsag av portåking, introduktion till parkåkning, puckelpist, stora berg och grundläggande lavisäkerhet, massor med skidåkning och skidglädje.

Träningen bedrivs av Freeskiers vuxna tränare/skidlärare som alla har skidlärarutbildning.

Pris: 2 500 kr/ person inklusive ett årskort i Ekholmsnäsbacken.
Datum är preliminära beroende på snötillgång.

Vi kommer att starta reguljär vinterträning i Ekholmsnäsbacken fr o m måndagen den ……..

Anmäl dig till Grupp BLÅ/RÖD här Anmäl dig till Grupp RÖD/SVART här

Medlemskap i Oldies & Goldies UTAN träning

För dig som vill hänga med oss i Freeskiers Oldies & Goldies men som inte är med på våra måndagsträningar.

Detta medlemskap ger dig ett säsongskort i Ekholmsnäsbacken 2023.

Som medlem blir du också inbjuden först till alla specialkvällar och resor. Men dessa aktiviteter har oftast en separat deltagaravgift. Men du behöver inte lösa liftkort i Ekholmsnäs för våra specialkvällar där!

Du betalar deltagaravgiften och sen kommer vi att kontakta dig när backen öppnar och du kan hämta ditt liftkort!

Till medlemskap O & G

Oldies & Goldies Specials

AW i EKAN fredagen den …….

Ekan drar på grillarna och flippar lite goa burgare. Vi tänder eldarna och drar på lite skön musik. Du tar med dig skidorna och varma kläder drar några åk, hänger med oss och alla andra skidnördar. Köper en burgare och kanske sänker något kallt. Du som har säsongskort behöver inte göra något annat än att komma dit nån gång mellan 18-21. Såklart tar du med dig kompisar som du tror skulle gilla upplägget – och de får köpa liftkort på plats.

Anmäld dig gärna på Facebook nedan så vi får ett hum om hur många som kommer.

Anmäl dig på FB

Resor

Toppturshelg i Kittelfjäll ………
I april drar Freeskiers Oldies & Goldies till Kittelfjäll för en härlig toppturshelg. Det blir 3 dagar med toppturer, Vi kommer att göra mellan 500 och 1200 höjdmeter per dag vilket innebär runt 4 timmar uppför innan vi får njuta av åkningen utför. I Kittelfjäll bor vi precis vid liften och det är ett helt mer eller mindre opistat skidområde, så dumpar det får vi fin åkning direkt utanför dörren. Mer information och anmälan via nedan länk!

Toppturscamp i Abisko ……..
I maj drar Freeskiers Oldies & Goldies till Abisko för en skön toppturshelg. Vi organiserar tre dagar med toppturer. Vi kommer att göra mellan 500 och 1500 höjdmeter per dag vilket innebär mellan 4-6 timmar uppför innan vi får njuta av åkningen utför. Håll tummarna för fint väder och fina förhållanden! I slutet av maj är dagarna långa och möjligheterna till olika turer stora. Mer information och anmälan nedan.

Toppturshelg Kittelfjäll Topptur i Abisko