Tränarna

Tränarna

Freeskiers träning leds av våra kompetenta ledare som är 15–20 år gamla och har har utbildats mellan 4–25 dagar. Huvudtränarna, Felix, Simon och Jennie har ansvar för ungefär 60 tränare. De stöttas av våra vuxna träningscoacher Olle, Calle och Uffe. Tillsammans ger våra ledare bästa möjliga förutsättningar för alla våra medlemmar att lära sig och ha kul.

Nästan alla våra tränare har varit med i Freeskiers sen dom var barn, och efter årskurs 9 är det ett naturligt nästa steg att genomgå Friluftsfrämjandets skidlärarutbildning och därefter jobba en period i vår verksamhet eller som skidlärare i fjällvärlden. Som tränare får man värdefull ledarerfarenhet och jobbet är en bra del av CV:t.

Bli tränare

Tränaransvariga och coacher

Felix Lundström

Felix Lundström

Tränar ansvarig

Helgskidskolan – Tycker om att hänga i parken men föredrar offpist när det är bra snö!

Jenny Öberg

Jenny Öberg

Tränar ansvarig

Administration och events – Har åkt snowboard sedan ung ålder. Hänger ibland i parken men letar oftast äventyr i pudersnö utanför pisten. Längtar efter att se fler tjejer på bräda i backen.

Simon Stenberg

Simon Stenberg

Tränar ansvarig

Träning och Mentor – Tycker om allt inom skidåkning, utför och uppför. Så länge det finns snö. Men favoriten är offpisten. Helst med massor av puder också.

Calle Hård af Segerstad

Calle Hård af Segerstad

Tränarcoach

Calle är utbildningsansvarig och examinerad skidlärare. Han jobbar med utbildning och certifiering av ledare och skidlärare för Freeskiers men även regionalt och nationellt för Friluftsfrämjandet. Tillsammans med Olle och Uffe stöttar han våra ungdomstränare. Calle älskar snö!

Olle Lundström

Olle Lundström

Tränarcoach

Olle  jobbar med tränarna och allt som sker i backen och kring träning och utbildning. Peppar och inspirerar våra tränare och han gillar allt kring skidor och snö, uppför och utför.

Ulf Öman

Ulf Öman

Tränarcoach

Uffe är också en del av utbildnings- och tränar teamet. Han delar med sig av sin erfarenhet och kunskap inom sportbranchen till våra tränare. Han är ’Kullamannen’ och en passionerad skidåkare.