Anmälan och Villkor Helgskidskolan

Anmälan

Via nedan knapp anmäler du ditt barn för säsong 2023. Formuläret aktiveras när anmälan öppnar, dvs 1 nov 2022 kl 9:00.

Anmäl dig HÄR

Återbetalning av avgift och andra viktiga detaljer

Ditt barn måste ha fyllt 5 år när skidskolan startar.

Försök att vara så realistisk som möjligt när du anger ditt barns åknivå. Det är inte roligt att hamna varken i en för lätt eller för svår grupp.

Barnen har roligast och lär sig mest om gruppen håller jämn åknivå. Därför fokuserar vi på det och tar inte hänsyn till kompisönskemål när vi gör gruppindelningen.

Vid avbokning fram till 31 december återbetalas hela beloppet minus en administrativ avgift på 200 kronor. Vid avbokning mellan 1 och 10 januari och återbetalas hela beloppet minus en administrativ avgift på 500 kronor. Vid avbokningar som sker från 11 januari och framåt återbetalar vi inte avgiften.

Det är möjligt att överlåta ditt barns plats till ett annat barn, vilket du i så fall själv får ordna med. Du avbokar och meddelar överlåtningar genom att skicka ett mejl till helg@lidingofreeskiers.se.

Så här hanterar vi Coronarestriktioner och potentiell snöbrist:

Snöläggning och drift av Ekholmsnäsbacken sköts av en extern entreprenör. Om entreprenören öppnar backen för åkning kommer vi att bedriva träning och ta full betalning. Om backen inte öppnar återbetalar vi erlagda avgifter med avdrag för en anmälningsavgift på 200 kr.

Läs här hur Lidingö Freeskiers anpassar verksamheten till gällande Coronarestriktioner.

Lidingö Freeskiers följer myndigheternas rekommendationer vad gäller eventuella inskränkningar i möjligheten att bedriva verksamhet utomhus på grund av Coronaviruset. Om vi inte kan bedriva helgskidskola alls på grund av förändrade restriktioner efter säsongsstart sker ingen återbetalning av träningsavgiften.

Vi hoppas på er förståelse för att vi inför dessa regler om hur snöbrist och Corona restriktioner kommer att regleras. Lidingö Freeskiers är en liten ideell förening som inte kan bära större ekonomiska förluster utan att tvingas lägga ner verksamheten.

Läs mer HÄR om hur Freeskiers hanterar Corona